Banner WegWijs metoo1920x1080
Door de aandacht voor #MeToo zijn we bewuster geworden van dingen die niet door de beugel kunnen. En we vinden het heel normaal dat nee nee is en ja ja… hoewel?!

Door open te zijn over dit onderwerp hopen wij jou te bemoedigen. Maar het kan ook veel losmaken als je geconfronteerd werd of wordt met seks of met seksuele handelingen tegen je wil. Wij willen je aanmoedigen om erover te praten en het zwijgen te doorbreken. Het is belangrijk om hulp te zoeken. Daarom wijzen we je graag op het Centrum Seksueel Geweld, waar meer informatie te vinden is. En bid om kracht en moed. Misschien is er in jouw omgeving een wijze gelovige die naar je luisteren kan, met je meebidt en hulp biedt. Ook als je moeilijke worstelingen op geloofsgebied doormaakt, God is met je.

Ons bijbelstudiemagazine WegWijs 3 is deze maand gewijd aan dit thema. Op Opkijken.nl vind je het themadossier met beeldmateriaal van Beleefmee, o.a. de lezing van ds J. Sytsma over Tamar.
Rietsblog
Me Too, je kunt er niet omheen. Als een olievlek verspreiden de berichten zich over onze wereld. Een heksenjacht lijkt ontketend om vooral belangrijke en populaire mensen eens stevig aan de tand te voelen. Zij hadden in hun positie beter moeten weten, zij halen het nieuws; maar hoe zit het met jou en mij?
Gods LIefde
Wij brengen regelmatig een nieuwe Bijbelstudie uit in samenwerking met Vuurbaak.
We horen graag uw mening. Wat vindt u van de Bijbelstudie-uitgaven, heeft u tips of tops?
Bedankt dat u even tijd neemt om onze enquête in te vullen!
Cover_gemeenteschets33
Tip voor het komende bijbelstudieseizoen: Gemeenteschets #33 Groei!
LPB media heeft een promo voor ons gemaakt met ds. Messelink, bekijk deze op onze Facebookpagina. Ga naar de webshop om de gemeenteschets gratis te downloaden.
winactie
Deze maand twee winacties bij Beleefmee en Opkijken, welk boek kies jij? In juli ontvangen de winnaars persoonlijk bericht.
facebook youtube website