Ter bemoediging:

Zaai rechtvaardig! Oogst met liefde! Ontgin nieuw land! Het is tijd om de Heer te smeken, dat Hij nadert met de regen van zijn goedheid

(Hosea 10:12)

---

Over zaaien gesproken… Het ligt al weer een tijdje achter ons, Goede Vrijdag, maar we willen u de blog van Frits die hij schreef naar aanleiding van (the) Passion niet onthouden. Veel leesplezier!

Ga naar de pagina

---

Bijbelstudiedag 2017: terugblik

Het was een prachtige dag in mooi Hattem. In de Open Poort kwamen ruim 600 mensen bij elkaar om te luisteren naar referaten en elkaar te ontmoeten. De stands met goede doelen hebben goede zaken gedaan. Er gingen leuke artikelen van hand tot hand. Van tassen uit Guatemala tot kruidkoeken. Van goedkope boeken i.v.m. koffieschade tot de Bijbelstudieuitgaven van de bond. De boekjes Open werden goed verkocht zagen wij! Was u niet aanwezig? Kijk dan de hele dag terug via onze website (onbewerkte beelden).

Terugblik Bijbelstudiedag 2017

---

Een hart vol vuur – bewust op God gericht

Waar is mijn hart op gericht? Waar wil ik vol van zijn? Wat belemmert mij daarbij, welke wegen wijst God? In het onderlinge gesprek mogen we elkaar helpen ons hart te richten op God – om vanuit Hem te genieten van ons bestaan op aarde.

In deze gemeenteschets wordt in tien korte hoofdstukken een aantal onderwerpen rond het thema Een hart vol vuur – bewust op God gericht ingeleid en besproken.

De schrijver, ds. Peter Hommes, laat zich graag uitnodigen voor een thema avond in uw gemeente.

Bestel de gemeenteschets

Hier kunt u contact opnemen met ds. Peter Hommes

---

Bijbelstudie uitgelicht: Job

Deze Bijbelstudieuitgave is al een paar jaar uit, maar wordt niet als eerste uitgekozen om op een vereniging te behandelen. “We moeten zoveel lezen”. En toch zijn er heel positieve reacties gemeld bij de PR stand. Een vrouwenvereniging die Job behandelde a.d.h.v. de uitgave van ds. Henk Bondt was gezamenlijk daar erg positief over. “Mooi uitgelegd” en “We lezen Job nu met heel andere ogen. “ “Kan die dominee niet meer boekjes schrijven?”.

Lees hier de recensie van deze Bijbelstudieuitgave

---