Bijbelstudiedag

Welkom in Haren op 17 april 2018! Neemt u voldoende contant geld mee? De entree kost € 15, er is een collecte en er is een boekenmarkt/ goede doelenmarkt. Let op de aanwijzingen omtrent parkeren wanneer u toch met de auto komt.

Lees het in de flyer

Lukt het niet om naar Haren af te reizen? Kijk live mee

Op deze dag worden nieuwe producten gepresenteerd. Bezoek onze stand waar u bij Betsy een exemplaar van de nieuwe gemeenteschets #29 kunt doorbladeren. 
Of koop een nieuwe bijbelstudie-uitgave bij de stand van de boekhandel:

---

Jozef

Wat is het aangrijpend om door je eigen broers als slaaf verkocht te worden naar Egypte en zelfs voor jaren onschuldig in de gevangenis te verdwijnen. Maar op een dag wordt Jozef voor de farao geleid om diens dromen uit te leggen. Van hem mag hij Egypte gaan regeren en redden van de hongerdood. 

 

Het verhaal brengt je bij Jezus. Ook Hij leerde dienen als een slaaf, en via het kruis ging Hij naar de troon in de hemel om de wereld te redden. Vandaag wil God jou in Zijn werk betrekken. Hij wil je de gezindheid van Jezus geven en je leren dienen zoals Hij, om je straks te laten delen in de regering van de nieuwe wereld.

Lees meer

---

Ik kies jou

Wat een zegen is het om steeds meer te beseffen dat er een God is die onvoorwaardelijk kiest. Zijn liefde in Christus straalt er door heen. Maar wat betekent het dat God voor jou kiest? En wanneer ben je daar zeker van? Vanuit vier bijbelgedeeltes gaat deze bijbelstudie over allerlei vragen rondom Gods uitverkiezing. Vanuit concrete situatiebeschrijvingen gaan we op zoek naar antwoorden in de Bijbel.  

 

Elk hoofdstuk is voorzien van actuele en persoonlijke vragen die geschikt zijn voor persoonlijk gebruik, maar vooral bedoeld zijn voor bijbelstudie- en gespreksgroepen. Het boek bevat daarnaast een verkorte en vereenvoudigde weergave van de Dordtse Leerregels en sluit af met een meditatief verhaal en een lied.

Lees meer

---

Koningsdag

Kunt u zich een Koningsdag of Koninginnedag herinneren in de stromende regen? Het zal door de dag in het jaar komen, dat deze nationale feestdag vrijwel altijd een zonovergoten dag is. Tel daar de oranje vlaggetjes bij op, samen met de oranjebitter en het is een uitstekend recept voor een mooie zomerse dag.

Lees meer

---

Ter bemoediging

Jezus zei: 'Mijn schapen luisteren  naar mijn stem. Ik ken ze en zij volgen mij. Ik geef ze eeuwig leven: ze zullen nooit verloren gaan en niemand zal ze uit mijn hand roven.'  (Joh. 10:27-28)

---