Ter bemoediging:

'En toch wacht de HEER op het ogenblik dat hij jullie genadig kan zijn; toch zal hij zich oprichten om zich over jullie te ontfermen. Want de HEER is een God van recht.
Gelukkig de mens die op hem wacht
'.

(Jesaja 30:18)

---

Recht voor ogen

Het thema van de Week van Gebed komt uit Deuteronomium 16:18-20. Frits Tromp, hoofdredacteur van WegWijs, verbindt dit thema met Jesaja 58. 

lees verder

---

Gods recht geldt voor iedereen

Waar staat een kleine christelijke gemeente voor in een wereldstad? In een omgeving waarin alles lijkt te draaien om de macht van de keizer bepaalt de apostel Paulus de lezers van zijn brief aan de Romeinen bij het recht van God. Paulus schrijft over het wereldse leefklimaat en Gods oordeel daarover, de redding die er in Christus is voor ieder die gelooft, en Gods trouw aan zijn beloften de eeuwen door.

 € 10,90 in de boekhandel.

---

Bijbelstudiedag

11 april, in de Immanuëlkerk in Bunschoten-West, Plevier 2. Het thema: 'Van Christus zijn in onze medische fix-it cultuur'

Sprekers: Ds. van Houwelingen en dr. Dees. Het programma wordt afgewisseld met een ontspannend gedeelte. 

LPB media maakte een muziekcompilatie van de Bijbelstudiedag 2018 in Haren.

Beluister, zing en/of geniet mee!

---

Bijbelstudie Jesaja

Troostend, confronterend, dreigend én hoopvol – Jesaja is een bijbelboek van uitersten. De boodschap van deze profeet drukte een stempel op de Bijbel en spreekt nog steeds tot de verbeelding. Wie dit boek beter wil begrijpen, kan intekenen op een digitaal studieleesplan van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG).

Abonneer je op dit leesplan

---

Agenda

20 - 27 januari 

Week van Gebed

11 april

Bijbelstudiedag Bunschoten Spakenburg