Ter bemoediging:

"Ik bid dat de Heer van de vrede jullie zijn vrede geeft, altijd en op alle mogelijke manieren. En dat hij goed zorgt voor jullie allemaal"

(2 Tessalonicenzen 3 :16)

 

Ik ga op reis en ik neem mee ……..

De koffer al vol?
Geen nood, onderstaande bagage kan er vast nog wel bij!

---

Bijbelstudie-app

Er is weer een bijbelstudie vanuit Wegwijs geplaatst in de

bijbelstudie-app van Opkijken.nl: Ja zeggen!

Q  Ja zeggen!

Q  Intro

Q  Bijbelteksten

Q  Geloven en belijden

Q  Hoofd, hart en handen

Q  Belijden aan tafel

Q  Er is meer .....

Q  Multimedia

---

Vakantie! Een tijd van rust, genieten en niks doen. Van alle fijne dingen in het leven is vakantie er zeker een. Maar soms is het moeilijk om rustig aan te doen en moeten we onszelf dwingen die rust te pakken. Ons leven staat regelmatig onder spanning en misschien ben je toch nog met je werk bezig of maak je je druk om wat gaat komen.

 “Gun jezelf een basis van rust in je leven. Ontdek leven en werken vanuit je hart, zonder opgebrand te raken.” (Mirjam van der Vegt)

Maar hoe doe je dat en betrekken we God daar wel voldoende bij? Laten we ervoor kiezen om God te zoeken. Hij heeft zelf beloofd dat we Hem zullen vinden. De meditatieserie van Opkijken.nl, geschreven door stiltetrainer Mirjam van der Vegt, kan hierbij helpen! Door ons op God te richten en te luisteren naar wat Hij ons zegt, mogen we tot rust komen… dicht bij zijn hart.

De meditatieserie Rustpunt biedt een handvat om viermaal per week een moment te nemen voor stille tijd tijdens de vakantieperiode. De meditaties bevatten een bijbeltekst, een korte overdenking en een bijpassend filmpje.

Inschrijven voor deze meditatieserie kan via: www.opkijken.nl/meditatieserie-rustpunt. Vanaf 6 juli stuurt Opkijken.nl de meditaties 10 weken lang en 4 maal per week via de e-mail en komt de serie op de site van Opkijken.nl.

---

Nu te zien op Beleefmee.nl

En ook nog:

-        Gaaf: Buitenplaats Vechterweert

-        Muziek: Compilatie benefietconcert Moldavië

-        Lezing: Betekenis- en zinvol leven

-        Meditatie met gebaren - God is barmhartig

De meditaties ‘Kiezen’ n.a.v. Psalm 1 door br. W. Smit en ‘Jezus, ver weg en toch dichtbij’ n.a.v. Johannes 14:8 worden uit de kerkdiensten van 8 juni en 6 juli gefilterd. Deze kerkdiensten met gebaren worden opgenomen door LPB media en zijn op die dagen te volgen op www.doofenkerk.nl. De meditatie hieruit is later dit jaar te zien op Beleefmee.nl.

---

Lume lanceerde op Opwekking  de Lightbox om vrouwen te helpen hun geloof te delen

De Lightbox is door zijn inhoud uniek in Nederland en geïnspireerd op de succesvolle abonnementsboxen, zoals deze er zijn voor kleding, lifestyle en eten. “Zie dit als een geloofsvariant daarop: een box met producten die jou helpt je geloof te delen”, vertelt Hagar Prins, frontvrouw van Lume. “Bovendien support je met de aanschaf van de box direct een project van een Lume-vrouw in het buitenland; want binnen Lume willen we elkaar ook graag praktisch helpen. Volgens het principe ‘share it forward’ gaat van de bijdrage maar liefst de helft naar een project waarin geloof delen centraal staat.” Vrouwen kunnen binnen het model kiezen voor 1 of 2 boxen per jaar en ontvangen daarbij ook nog diverse extra’s zoals een wekelijkse bemoediging of challenge en korting in de webshop.

Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, bemoedigen en helpen om vrijuit en zelfverzekerd hun geloof te delen. Lume biedt hiervoor een online community, concrete handvatten en praktische tools, zoals de Lightswitchavond en nu de Lightbox.

Kijk voor meer informatie ook op www.wijzijnlume.nl

---

 

 

We wensen u
een fijne vakantie!

---