Ter bemoediging:

... een bron van zegen zul je zijn.     

                                                                                                                Genesis 12 : 12b      

---

Veel heil en zegen  

Dat hebben we elkaar een paar weken geleden toegewenst. En er waren goede voornemens waarvan gezegd wordt dat die binnen drie weken zijn verdampt. In deze nieuwsbrief bieden we enkele handvatten aan om dat, wat ons betreft, niet te laten gebeuren. 

---

Dagvers       

Op 1 januari 2020 begint het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) met een dagelijkse podcast, ‘Dagvers’. De podcast opent met de bijbeltekst van de dag uit het NBG-leesrooster voor het jaar 2020. Daarna volgt een korte uitleg en een vraag of opdrachtje om mee te nemen de dag in.

Lees verder op www.bijbelgenootschap.nl

 
---

Blog van Riet
Investeren

Wat vind ik belangrijk om me voor in te zetten in 2020? Waarom geef ik op die vraag toch zo gemakkelijk een politiek correct antwoord?

Lees verder...

---
---

Bijbellezer zoekt liefde, licht en vrede

‘Vrede’ stijgt als zoekwoord van de 7e plaats vorig jaar naar de 3e plaats in 2019. De andere verschuivingen in de top 10 van zoekwoorden zijn klein. De meest geraadpleegde Bijbeltekst in de Nieuwe Bijbelvertaling is Psalm 23: ‘De HEER is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets’ . In de Bijbel in Gewone Taal is dat Johannes 1: ‘In het begin was Gods Zoon er al. Hij was bij God en hij was zelf God’, en: ‘Hij is het licht dat schijnt in het donker.’ In de Herziene Statenvertaling en in de app Mijn Bijbel is Romeinen 8 de populairste passage, over onze onlosmakelijke verbondenheid met God door Christus en over het lijden van de schepping.

Bron: Nederlands Bijbelgenootschap

 

---

Hoe wordt u kijker van Beleefmee?

U wilt graag gebruik maken van wat Beleefmee u biedt. Of dit nu programma’s zijn, lezingen of een mooi concert. Dan moet u zich eerst aanmelden door het registratieformulier in te vullen onder de button ‘Meld u gratis aan’. Dan ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is niet te veranderen. Uw wachtwoord kunt u wijzigen. Beleefmee is van Stichting LPB media (voorheen Luisterpost|Bralectah)

Zie: www.beleefmee.nl

---

 

De App al geprobeerd? 

Vanuit het blad Wegwijs zijn de bijbelstudies speciaal geschikt gemaakt voor gebruik op een smartphone of tablet. Deze bijbelstudies zijn aangevuld met voorbereidingsmateriaal voor de gespreksleider, multimediamateriaal en andere relevante informatie met betrekking tot het thema. Ga naar : www.steunpuntbijbelstudie.nl en zie hoe je een app icoon op je iPhone, iPad, Android smartphone of tab kunt zetten. 

---

Het bestuur wenst u Gods zegen toe voor 2020

Het bestuur bestaat uit enthousiaste mensen die het bestuderen van de Bijbel belangrijk vinden. We willen Bijbelstudie stimuleren en faciliteren met actuele producten.

Wil jij daar ook je tijd en talent voor inzetten? Ga naar: www.steunpuntbijbelstudie.nl

---