Ter bemoediging:

Al zal de vijgenboom niet bloeien …….

              …. toch zal ik juichen voor de Heer, jubelen voor de God die mij redt.                           

                                                                                     Habakuk 3 vers 17a, 18. 

---

Bijbelstudiedag gaat niet door !!

De ontwikkelingen rond het coronavirus gaan snel en de beperkingen breiden zich verder uit. Daarom heeft het bestuur besloten de bijbelstudiedag voor dit jaar af te gelasten. Een nieuwe datum voor volgend jaar is ook al vastgelegd:  20 april 2021, zelfde plaats en tijd. Deo Volente.

Zie voor actuele informatie www.steunpuntbijbelstudie.nl

---

Landelijke kerkdienst met doventolk i.v.m. coronavirus

'Uw koninkrijk komt… niet!’ is het thema van de 2e landelijke kerkdienst. Dominee Reinier Kramer gaat in deze dienst voor vanuit GKv De Hoeksteen te Bergentheim. Op zondag 22 maart 2020 is dit live te zien op Beleefmee.nl om 10.30 uur en te volgen via de Facebookpagina van Beleefmee of het YouTube kanaal van LPB media.
Het belooft een dienst te worden met veel stof tot nadenken en u wordt van harte uitgenodigd om samen met uw broers en zussen in het geloof het kerk-zijn te beleven door deze dienst te bekijken. In afhankelijkheid van God, onze Vader. In een tijd dat alles zucht tot aan die dag dat de aarde vol zal zijn van de glorie van Zijn Naam!

Kijk op Beleefmee.nl

---
---

Corona en de Bijbel

Blog | Corona en de Bijbel: Het gaat mijn begrip te boven

We kunnen er niet meer omheen; ons land is in de ban van het corona-virus. Minister-president Rutte heeft vergaande maatregelen aangekondigd. Vanmorgen op het schoolplein riepen moeders dat ze nu toch echt zouden hamsteren………     

Lees verder op: www.bijbelgenootschap.nl

---