Ter bemoediging:

Ga met God en Hij zal met je zijn,

jou nabij op al je wegen

met zijn raad en troost en zegen.

Ga met God en Hij zal met je zijn. 

Liedboek 416

---

Blog van Riet

Heel Holland snakt.

Snakt naar vakantie, feesten en partijen, terrasjes, restaurants, ontmoeting.                                                                                      

Lees meer...

---

 

De digitale jaarvergadering van de bond werd gehouden op donderdag 11 juni 2020. Er waren geen op- en aanmerkingen of vragen van de verenigingen binnengekomen zodat de jaarverslagen van bestuur en commissies vastgesteld konden worden, evenals de verantwoording over het financieel beheer van het afgelopen jaar. Het jaar 2019 hebben we dus kunnen afsluiten.

We zijn dankbaar dat de Heer ons nabij is geweest en dat Hij veel mogelijkheden gaf! Dat Hij ons ook verder bij ons werk zegent hebben we in ons gebed aan Hem gevraagd.

---

Bijbelstudiematerialen 

Gemeenteschets nr. 31:

Dit is hem dan, de nieuwe gemeenteschets nr. 31:

God praat door de kleine profeten tegen jou!

De officiële presentatie is geweest en gefilmd; kijk op

Beleefmee, facebook en de website; je kunt de officiële overhandiging meebeleven op https://vimeo.com/429190559 .

----0----  

Elisa, Mijn God redt.  is het nieuwste deel in de bijbelstudieserie door ds. Cees van den Berg geschreven. Deze bijbelstudie verkent de persoon Elisa, de tijd waarin hij leefde, de boodschap die hij bracht. Maar ook komt aan de orde wat zijn boodschap, Gods boodschap, is voor ons. De uitgave is heel toegankelijk geschreven.

Deze zomer te koop voor  € 11,99 Verder nog twee bijbelstudies op de app:

 Vasten of Feesten?

• Intro

• Bijbelteksten

• Vasten of delen?

• Hoofd, hart en handen

• Feesten en vasten

• Er is meer .....

• Gedicht

• Multimedia

De Joden

• Intro

• Bijbelteksten

• Het Joodse volk - uit het oog, uit het hart?

• Hoofd, hart en handen

• God zal zijn waarheid nimmer krenken .....

• Er is meer .....

• Multimedia

---

Geef handen en voeten aan je geloof 

Zinvol vrijwilligerswerk samen met collega’s, je gezin of vrienden Ervaar hoe een paar uur van je tijd een groot verschil kan maken in het leven van een ander.
Of het nu met collega’s is, als gezin of vanuit de kerk, jullie vrijwillige inzet betekent veel voor een ander. Om goed aan te sluiten  bij jullie aanbod als groep lees je hier mee over een aantal groepen die zich regelmatig inzetten via Present (en waar we in sommige gevallen zelfs speciale methodes voor ontwikkeld hebben).

Kijk op www.stichtingpresent.nl 

---

De Bijbel online lezen kan op www.debijbel.nl 

Met debijbel.nl brengen het Nederlands Bijbelgenootschap en het Vlaams Bijbelgenootschap de Bijbel dichtbij. Op deze website vind je de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV), de Bijbel in Gewone Taal (BGT), de Herziene Statenvertaling (HSV) en vele andere vertalingen. Naast vertalingen lees je er uitleg over de Bijbel en de wereld van de Bijbel. Je vindt er antwoorden op vragen als: Wie is Jezus? Wie is God? Wanneer is de Bijbel ontstaan? Wie heeft de Bijbel geschreven? Ook helpen we je meer te ontdekken over onderwerpen als liefde, troost, bidden en vergeving. Verder vind je er de aantekeningen uit de Jongerenbijbel, de NBV Studiebijbel en de Studiebijbel in Perspectief. En heb je een bijbelillustratie nodig? Kijk dan eens hier naar de afbeeldingen uit de Samenleesbijbel, Prentenbijbel en de Jeugdbijbel. Al deze en nog veel meer bijbels kun je bestellen in onze shop. Wil je weten hoe iets werkt op de website, raadpleeg dan de gebruikersgids. 

Bij debijbel.nl hoort de app Mijn Bijbel. In deze gratis bijbel app lees je de Bijbel ook offline. Zo heb je altijd de Bijbel in Gewone Taal en de Nieuwe Bijbelvertaling bij de hand. Download de app in Google Play of de App Store.

---

 Waar je ook bent en waar je ook gaat: 
Ga met God en Hij zal met je zijn.

Een fijne vakantie toegewenst!